Caravan Salon 2017, del 4

Trabant autocamper set på P2. Caravan Salon har indført forhåndsbooking af parkering/overnatning, vi fandt ud af man blev henvist til P2 hvis man ikke havde forhåndsbooket. P2 ligger tæt ved messecentret, med andre ord et godt stykke fra P1 og Caravan Center.

Karman Davis 600 Glam model 2018 på 5,99 med langsgående senge og fleksibel bagageplads, skabene i højre side under sengen kan tages ud. Baderummet er af typen “rumbad” med jalousidøre, det giver mere plads til brusebad, men spærrer pladsen i gangen når det er i brug.

Generelt, det er ikke kun hos Karman, undrer det mig at man ikke bruger mere vandresistente materialer i baderummet, vægge og møbler i samme materiale som resten af interiøret er næppe velegnet i vådrum, jeg savner mere praktiske og brugsvenlige løsninger.

Skriv et svar
Your email address will not be published. Required fields are marked *

*