Der er rigtig mange færgeruter langs den norske vestkyst. En tur til Lofoten, Kystriksveien FV17 mellem Steinkjer og Bodø + det løse blev til i alt 15 færgeoverfarter.

Med færge gennem de norske fjorde

Med forudbetalt færgekort blev den samlede pris 2.078 NOK (normalpris 3.650 NOK), en besparelse på ialt 1.572 NOK for en camper under 6 meter inkl. fører med 1 passager.

Rabatten udgør pt 50% på køretøj inkl. fører hhv. 17% på billet til passagerer.

For at opnå denne rabat skal man oprette en Autopass-ferjekonto, man tilknytter en brobizz, bestiller et færgekort og forudbetaler 3.500 NOK for køretøjer op til 8 meter / 13.900 NOK for køretøjer fra 8,01-17,50 meter.

Flertallet af færgeselskaber benytter det fysiske færgekort, kortet koster 50 NOK og fremsendes med post. Rabatten er betinget af man benytter kort hvor det gælder, og brobizz (Autopass brikke) hvor det gælder.

Færgekortet blev flittigt brugt på sommerturen 2019

Med forudbetalt færgekort blev den samlede pris 2.078 NOK (normalpris 3.650 NOK), en besparelse på ialt 1.572 NOK for en camper under 6 meter inkl. fører med 1 passager.

Rabatten udgør pt 50% på køretøj inkl. fører hhv. 17% på billet til passagerer.

For at opnå denne rabat skal man oprette en Autopass-ferjekonto, man tilknytter en brobizz, bestiller et færgekort og forudbetaler 3.500 NOK for køretøjer op til 8 meter / 13.900 NOK for køretøjer fra 8,01-17,50 meter.

Flertallet af færgeselskaber benytter det fysiske færgekort, kortet koster 50 NOK og fremsendes med post. Rabatten er betinget af man benytter kort hvor det gælder, og brobizz (Autopass brikke) hvor det gælder.

Link: AutoPASS for ferje